top of page
image.png

Veelgestelde vragen

Hier vinden jullie de meest gestelde vragen met daarbij onze antwoorden. 

Toch nog een andere vraag? Stuur ons vooral even een berichtje. Dat kan
hier!

 • Hoe laat en waar word ik precies verwacht?
  Kom je vrijdag avond 24 mei naar de borrel? Dan verwachten we je vanaf 19:00u bij hotel Las Pilas Bonas. Klik hier voor het adres in Google Maps. Voor de bruiloft op zaterdag regelen wij het vervoer. Het vervoer vertrekt rond 14:30 vanaf hotel Las Pilas Bonas (zelfde locatie als borrel) en ligt centraal in Manzanares. Er zal nog een stop gemaakt worden bij de Parador de Manzanares rond 14:45.. Iedereen die daar verblijft, kan dan vanaf daar opstappen. Vervolgens worden jullie dan om 15:00u verwelkomd door Ben op de wijngaard.
 • Wie is jullie ceremoniemeester?
  Onze enige echte Benjamin Bezemer neemt de rol van ceremoniemeester op zich. Hij zal de dag in de juiste banen begeleiden en beschikbaar zijn voor vragen gedurende de dag. Heb je een vraag of verzoek voor Ben? Voel je vrij om hem een berichtje te sturen op het nummer +316 226 054 15.
 • Is er nog een planning op zondag?
  Voor wie het leuk vindt, kan ons zondag bijwonen voor een gezellige brunch bij hotel Las Pilas Bonas, waar we ook onze borrel hebben gehad op vrijdag. Op de homepagina kun je aangeven of je aanwezig bent. Ga je eerder weg? Dan is dat natuurlijk ook helemaal geen probleem!
 • Hebben jullie nog cadeauwensen?
  Wij hebben alles wat ons hartje begeert en we zien jullie komst naar Spanje al als een prachtig cadeau! Mocht je toch iets extra's willen doen of geven, dan maak je ons blij met een envelopje om de winter door te komen 😜
Druiven.png

© 2023 by Lies & Stef

bottom of page